LA TARDOR

Publicat per tutors/es a 28.11.17


Hola! no us penseu que ens hem oblidat del bloc famílies! hem estat tant ocupats treballam que l'hem deixat una mica penjat però ja el retomem i us deixem uns quants enllaços perquè veieu el que hem fet fins ara!!

Classifiquem colors de la tardor
Hem esquinçat paper de seda dels colors de la tardor. Taronja, groc, vermell i marró! hem cantat la cançó de la Tardor... se'n va l'estiu arriba la tardor... i hem classificat per colors!

els colors de la tardor

fem un mural de la tardor!
les dues classes hem aprofitat un dia de calor i hem sortit a pintar amb els colors de la tardor. Què bé que ho hem passat!

mural de la tardor

anem a gaudir de la tardor a la Salut
La nostra primera excursió! tota una aventura. Vam arribar i vam esmorçar els nostres entrepans. Després vam fer un passeig i vam agafar tot tipus de fulles, fruits, palets, pedretes... i amb tot això vam fer una corona! va ser molt divertit!
després de dinar vam anar a buscar les pinyes de colors pel bosc... va costar, però les vam trobar totes! ja estàvem molt cansat i vam decidir tornar cap a l'escola!
Un gran dia!

excursió a la Salut

el mercat de la tardor
Quina millor manera de conèixer els fruits de la tardor que tastant-los!! Vam fer dues grans taules de fruites i fruits secs i això semblava un buffet lliure! vam parlar dels diferents plats que hi havia a les taules, de les seves closques i després... a menjar!! estava tot boníssim!!

el mercat de la tardor

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Els follets de l'escola Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea